Dogs4All 2016


[vc_row][vc_column][vc_column_text]

DOGS4ALL – BLI MED PÅ BEGIVENHETEN

 

raseparade-2016Norsk American Akita skal stand på Dogs4All – kommer du?

I år er Dogs4All 19-20 november. (Dogs4all holdes på Norges Varemesse, Lillestrøm). NAAK skal som tidligere år ha stand på rasetorget (HALL A).

American Akita stiller søndag 20 november for dommer Kornelija Butrimova,Litauen.

På stand vil det være aktiviteter som veiledning av stell og lotteri. Ta gjerne med hunden din om du trenger råd eller for å treffe andre American Akita (Husk å medbringe vaksinasjonskort om du kommer med hund!!).

På Dogs4all vil du oppleve aktiviter, utstyrsmesse, rasetorg, utstilling og foredrag i de forskjellige hallene. På Dogs4All ligger alt til rette for en fantastisk helg for både to- og firbeinte!

Det vil også være raseparade begge dager. Raseparade (har du hund/ evt deg selv som kan delta si si ifra, paraden kan være fra valp – junior – voksen)

 

Har du noe å bidra med, ideèr eller ønsker å hjelpe til ta kontakt på post@american-akita.no

Mer info om Dogs4all finner du her

d4a2016_logo_org[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message message_box_color=»peacoc»]En hjelpende hånd?
NAAK skal som tidligere år ha stand på rasetorget (HALL A), og trenger hjelp på stand. Det er da opprigging (fredag 18. november) og nedrigging av stand på søndag, og frivillige til å stå på stand.
Kunne du tenke deg å stå på stand for klubben?
Vaktlisten blir som følger: klokken 9-12, klokken 12-15, klokken14-17, klokken 15-18.
Vi trenger frivillige til å stå på stand begge dager, du blir ikke stående alene på disse tidspunktene men vi må ha personer som må være på standen til angitte tider slik at de som har hele dager kan ta seg noen pauser innimellom.[/vc_message][/vc_column][/vc_row]