ETT CERT ORDNING- UTENLANDS CHAMPIONAT


1 CERT ORDNING-UTENLANDSK CHAMPIONAT
Generelt:
Alle hovedkrav – certifikat for utstillingschampionat, jaktprøve for jaktchampionat, bruksprøver for brukschampionat osv skal tas i det land hunden vil bli champion.

Tilleggskravene – prøveresultat for utstillingschampionat og utstillingsresultat for jaktchampionat osv – kan tas i hvilket som helst av de nordiske land eller annet oppgitt land.

Hund som har oppnådd championat i et av de nordiske land, blir champion i ytterligere nordiske land når den har oppnådd standardkravene i det landet, og når den oppfyller eventuelle tilleggskrav for rasen.

 

HUND (american akita) som er Norsk Utstillings Champion kan registreres som champion med kun 1 Certifikat i land som NKK har samarbeidsavtale med ift ett-cert ordning. Disse landende er pr.idag:

Sverige
Danmark
Finland + tilleggskrav bestått mentaltest
Litauen
Latvia
Estland
Har du oppnådd Championat, går ikke registreringen av Championatet automatisk, du må sende inn søknad, så noter deg når og hvor hunden vinner cert, og hvilken dommer det var. Får du CACIB vil NKK sende deg kort med bekreftelse på dette, disse må du spare på om du har ambisjoner om en internasjonal champion. Søknadsskjemaene finnes på NKK’s web sider


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *