Arkiv fra gammel hjemmeside/ Nyheter


Figurantkurs 20-22 mars 2015

531

Medlemmer har etterlyst andre aktiviteter enn utstilling i klubben. Derfor vil vi blant annet inviterer til figurant kurs for klubbens medlemmer. Det er et mål og få rekruttert 3 – 4 medlemmer til å gjennomføre figurantkurs i løpet av våren (NAAK dekker store deler av kurset mot at de jobber gratis for klubben 3 ganger) slik at vi skal kunne arrangere mentaltester seinere på egenhånd. Dette vil medføre at klubbens medlemmer vil kunne få sine hunder beskrevet / testet til en rimeligere pris når vi ikke har utgifter til figuranter, tesleder etc.

Derfor en oppfordring til dere medlemmer og meld dere på. Kurset har begrenset antall plasser (10 stk) og er åpen for andre klubber også.

Mere informasjon i link nedenfor:
http://www.americanakita.no/figurant-kurs-mh-funksjonsanalyse-karaktertest/


216087_496988153663082_1952902094_n

Valpeshow 2015

Inviterer til valpeshow lørdag 27.juni 2015 ved Drammen Hundepark, Drammen (innendørs).

(Valpeshow 2015.pdf)

Alle raser! Klassene 4-6 mnd og 6-9 mnd Dommer: Friedrich Birkmar

Påmelding: Elektronisk via NKK sine sider www.nkk.no eller på
E – post: post@american-akita.no (bruk nkk`s skjema).

Betalings- og påmeldingsfrister: Elektronisk innen 27.mai 2015 kr.250,- Manuelt innen 27.mai 2015 kr. 275,- (kontonummer: 6407.67.11060) Forlenget elektronisk 1.juni 2015 kr. 300,-

Utstillingen arrangeres innendørs på kunstgress. Det er også egen hundepark på stedet, et område på 9 mål inngjerdet for at hunder skal få løpe og leke i trygge omgivelser. Norsk American Akita Klubb gjør oppmerksom på at all bruk av denne er på eget ansvar. Utstillingen arrangeres etter NKKs regler. Forbehold om dommerendring.


Vi trenger flere ildsjeler

298160_10150464293575030_694660029_11052013_1487757105_n(28.12.2014) Vi vet at mange medlemmer savner mere tilbud om aktiviter i NAAK. I styret er vi 6 personer og det kan være en fryktelig tøff jobb å skulle arrangere alt aleine… Det hadde vært moro å få til flere samlinger, utstillinger/ valpeshow, trening, sporprøver, Mental beskrivelser og kurs/seminarer. Vi har så veldig lyst til å få til noe mere tilbud for medlemmene våre og trenger derfor å knytte til oss flere kontakter blant dere medlemmer.. Vi søker både medlemmer med noe erfaring og medlemmer uten erfaring som er villig til å lære og har evne til å engasjere seg.
Desto flere vi er, desto mindre arbeid det blir på hver av oss OG DOBBELT SÅ MORO! Ler mer om dette her: AKTIVITETER

 


 VALPEFORMIDLER

Fra nyttår slutter Randi Eide i vervet som valpeformidler. Styret ønsker å takke Randi for jobben som valpeformidler og verv hun ellers har hatt i klubben i mange år. Tusen takk Randi og kos deg masse med ny hund og ny rase…. Inntil videre går Linn Hanssen inn som valpeformidler i klubben.


 

NAAK

Klubben er nå registrert i enhetsregisteret + frivillighetsregisteret. Dette gjør at vi blant annet kan eie eget domene, ha egen bank konto, søke om momsrefusjon, søke om tilskudd ved feks kurs, prøver, arrangement etc. Vi har i denne forbindelse fått registrert eget domene som vil bli www.american-akita.no. Det gamle domene navnet og webhotell som vi bruker nå (www.americanakita.no) hadde klubben fått låne av private for at klubben skulle kunne sette opp hjemmeside. Hjemmesiden (theme) har vist seg å vært noe ustabil ved at den ikke har vært like god på alle nettlesere. Derfor har vi valgt å lage en helt ny og oppdatert side, men vil prøve å overføre mye av innholdet som vi bruker i dag. Vi jobber nå med en hjemmeside som skal eies fullt og helt av klubben/ Styret, forhåpentligvis vil den også kunne være lett å oppdatere i ettertid. Den nye hjemmisiden vil bli offentliggjort straks den er ferdig satt opp.


 

RESULTAT LOGO AVSTEMMING

Norsk American Akita Klubb presenter her resultatet fra avstemmingen som var tidligere i høst. Logo med flest stemmer blir valgt som klubbens nye logo. Vinner-logoens designer Mirjam Solbakk får et gavekort på hotellopphold pålydende kr.1500,-. Den nye logoen vil kunne brukes både med hvit eller svart tekst avhengig av bakgrunns farge, Transparent bakgrunn er også mulig. Dette vil være avhengig av bakgrunnen som logo er plassert på. / Styret i NAAK skal nå prøve ut den nye logo designen på forskjellige måter . resulat1rsultat2 resultat3


LOGO AVSTEMMING

Norsk American Akita Klubb har bestemt at det er på tide å skifte ut vår noe «utdaterte» logo. Vi har lyst å gjøre dette sammen med våre medlemmer og har fått innsendt forslag på logoer som nå blir lagt ut på hjemmesiden. Avstemming gjelder i perioden fra 31 august til og med 14 september.Det er satt stemmesperre, men man kan stemme på sin favoritt 1 gang pr dag. GÅ INN OG STEM PÅ DIN FAVORITT fra 31 august 2014!!» Logo med flest stemmer blir valgt som klubbens nye logo. Vinner-logoens designer får et gavekort på hotellopphold pålydende kr.1500,-. Etter fristens utløp vil den nye logo bli offentliggjort på klubbens hjemmeside.

STEM HER!

__

Klubben avholder sitt årsmøte 17.08.2014 På Hokksund Camping. Dette er samtidig med vår rasespesial. Papirene kan du laste ned her: Årsmøte 2013 (2014)

____________________________

27.06.2014

Raseråd, klubben har fått en ny komitee. Gå inn på siden å les mer om denne her: Raseråd

_______________________________

23.06.2014

Referat fra styremøter 2014 er lagt inn, noen små justeringer på siden er gjort. Medlemmer oppfordres til å sende inn stoff på siden.

 


 

HUSK Å MELD PÅ VÅR RASESPESIAL

Dommer Mirco Lunden 17.08.2014

Påmelding skjer via DogWeb. Trenger du hjelp til påmelding , sender du en mail så hjelper vi deg.

american.akita@klubb.nkk.no

NORSK AMERICAN AKITA KLUBB SKAL BYTTE LOGO !!

Å DU kan være med å bestemme hvordan den skal bli. Norsk American Akita Klubb har bestemt at det er på tide å skifte ut vår noe «utdaterte» logo. Vi har lyst å gjøre dette sammen med våre medlemmer. Så derfor vil vi gjerne ha ditt bidrag, å deres stemmer til bidragene som kommer inn.

Konkurransen vil foregå slik : Alle bidragene som kommer inn vil bli lagt ut på klubbens hjemmeside. Disse kan alle medlemmene stemme på, frem mot Årsmøte 2014. De 5 beste/nominerte vil vi gå videre til den endelige avgjørelsen, som vil foregå på Årsmøte . Årsmøte vil avholdes på vår Rasespesial 17.08.2014 Her vil vi henge opp de 5 nominerte å utvelgelsen vil skje etter møte.

Send inn til : american.akita@klubb.nkk.no

Mer informasjon om hvordan du kan stemme , kommer vi tilbake til. Bidragene vil være anonyme frem til etter bedømmelsen er ferdig.

Styret i Norsk American Akita Klubb tar sterkt avstand fra negative ytringer på sosiale medier. Dette gjelder alle ytringer, men særs anonyme personangrep. Vi håper at alle medlemmer nå tenker seg om 2 ganger og heller i fellesskap tenker på klubbens fremtid. Vi håper også vi kan unngå dette på felles arrangementer samt utstillinger…. Dette for å opprettholde det gode miljøet vi har i dag, i American Akita Norge.
Styret
___________________________________

17.02.14

NY VALPEFORMIDLER

Da vil NAAK få presentere Randi Eide som ny valpeformidler! Viktig at oppdrettere holder Randi oppdatert på valper og kull fremover!

Randi nås på tlf: 952 83 949 eller e-post: randeide@gmail.com

___________________________________

12.01.2014

NY REDAKTØR OG NY WEBANSVARLIG

Da vil NAAK få presentere Stine Valskår Solbrekk som ny web ansvarlig. Thomas Wolfbane Berglund som medhjelper. Stoff og nyheter sendes disse to heretter. Mailadresse: stine@suldalokonomi.no og thor81@live.se Så har vi fått Lill Chanett Olesdotter Andersen som ny redaktør til Great News , med Maria- Isabell Moen og Thomas Wolfbane Berglund som medlehjelpere. Mailadresse: lillchan@online.no, njbkeb13@gmail.com og thor81@live.se

Vi ønsker de lykke til å håper alle dere andre vil være medvirkende til en godt fungerende hjemmeside og et blad vi alle ønsker å få tilsendt i posten.

___________________________________

02.11.2013

TIL ALLE

Vi vil oppfordre alle som har lyst til å hjelpe til/gjøre noe aktivt for rasen

vår,om å ta kontakt. Vi er alltid glade for nye ansikter som vil være med å arrangere forskjellige aktiviteter

___________________________________

09.10.2013

DOGS 4 All

Kom innom vår stand på Dogs4All, Norsk American Akita Klubb har egen stand på rasetorget under utstillingen på Lillestrøm i år også.

Vi trenger også flere personer som vil hjelpe til, gå inn på egen side for mer informasjon!

 

_____________________________________

VALPESHOW Norsk American Akita Klubb 28.september Gå inn på egen link for mer informasjon HER

_____________________________________

17.06.2012

HUND TIL OMPLASSERING se her

________________

PÅMELDING til årsmøte ønskes grunnet evt. leie av lokalet

Dette kan gjøres på lisaj@online.no eller 90961461

_____________________________________

Valper lagt til på valpesiden

_______________________________________________________

PAPIRER TIL ÅRSMØTE ER LAGT UT

HER : Årsmøte Papirer

_________________________________________________

PÅMELDING TIL SPESIALEN

__________________________________________

HUSK!! NYE regler for reising med hund

Se link her

_________________________________________________

9.04.2013

Ny hund til Omplassering

________________________________________________

4.04.3013

Ny side Årsmøte

_____________________________________________________________________________________________________

3.04.2013

Ny side omplassering

_____________________________________________________________________________________________________

25.03.2012

Påmelding til spesialen er åpnet

Gå inn her for mer info : SPESIALEN

_______________________________________________________________________________________________________

20.03.2012

Påmelding til Japanspesialen vil komme opp om kort tid, link vil komme opp fortløpende

_______________________________________________________________________________________________________

17.03.2012

NKK KRISTIANSAND

BIR OG BIM

IMG_5811

Estava Rain Hold The News og Libesol Take A Bow Eier: Friedrich Birkmar – Lisa Johansen

GRATULERER TIL ALLE VINNERENE !!

_________________________________________________________________________________________________________________________

NKK BØ

BIR OG BIM

 

IMG_5811

Estava Rain Hold The News og Libesol Take A Bow Eier: Friedrich Birkmar – Lisa Johansen

Estava Rain Hold The News ble også BIG 2 GRATULERER TIL BEGGE VINNERENE

____________________________________________________________________________________________________

Årsmøte Innkalling

Årsmøte vil i år bli holdt i sammenheng med NKK Drammen

Lørdag 2.juni 2013

Mer info kommer etterhvert!

Vi trenger også nye ildsjeler til å sitte i styret, disse vervene står på valg:

Frist for forslag til disse vervene er 5 uker før 2.juni