Valpekull


[vc_row][vc_column][callout style=»alphagreen»]De valpekull som annonseres på denne siden er satt inn etter oppdretteres eget ønske. For å få mer data på foreldre kreves det innlogging på NKKs DogWeb. Kjøper/ hundeiere har selv ansvaret for at   NKKs etiske grunnregler for avl og oppdrett blir fulgt og evt sjekke den enkelte oppdretters/ kennels hjemmeside.
Norsk American Akita Klubb kan ikke holdes ansvarlig for riktigheten av de opplysninger oppdretter har gitt, ei heller er Norsk American Akita Klubb ansvarlig for eller vil bli trukket inn i tvister mellom oppdretter/valpekjøper vedrørende helse eller andre mangler som eventuelt måtte dukke opp.

Har du spørsmål om rasen /planlagte kull kan du ta kontakt med klubbens Valpeformidler..[/callout][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

nana
nana

Valpekull – American Akita

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]

Mette Moen
Mette Moen
 NKK har nå endelig lansert nettsiden kjøpehund.no

– møteplassen for seriøse oppdrettere og valpekjøpere!

Om du er på jakt etter en firbent bestevenn finner du oversikten over valper her.

Om du har lyst til å lese mer om hva slags kull som annonseres på denne siden, og hvilken informasjon du kan finne, kan du lese artikkelen «Velkommen til kjøpehund.no».

Oppdretter som ønsker å legge ut kull på denne siden bes fylle inn DETTE SKJEMAET

Retningslinjer for kull på valpelisten


——————————————————————————————————