Ledige verv i klubben – flere frivillige ønskes!


Klubben ønsker flere frivillige sjeler velkommen!!

Medlemmer som har lyst til å hjelpe til eller gjøre noe aktivt for rasen og klubben vår om å ta kontakt med Styret i NAAK. Vi er alltid glade for nye ansikter som vil være med å fylle verv i klubben.

 

 

Redaktør til bladet Great News

great-news-768x1024Norsk American Akita Klubb søker ny redaktør til Great News. Redaktøren er den som er ansvarlig for utgivelsen av klubb bladet som utgis 2 ganger i året. Det er allerede medlemmer/ medhjelpere i redaksjonen, men trenger en hovedansvarlig.

Kjenner du at du sitter med en liten skribent i magen? Ta kontakt med klubben for mer informasjon. post(att)american-akita.no merk posten med «redaktør»

 

 

 

Web redaktør til klubbens hjemmeside

web

NAAK trenger en web-redaktør.
Websiden er enkel å oppdatere (wordpress) og man trenger ikke veldig store data kunnskaper for dette. Noe kjennskap til hvordan wordpress fungerer og bruk / oppdatering av theme er en fordel. WordPress er et publiseringsverktøy med fokus på utseende, nettstandarder og brukervennlighet. Nødvendig opplæring vil bli gitt . Viktigste er at man har tid og lyst til å legge ut nyheter og annet interessant stoff som bør være oppdatert. Samarbeider tett med styret. Ta kontakt med klubben for mer informasjon. post(att)american-akita.no merk posten med «web-redaktør»

 

Utstillingskomitee

best in show rosette

Vi er en landsdekkende hundeklubb og trenger derfor noen frivillige fra hele landet til å sitte i denne komiteen. Man kan være flere på oppgavene , men greit å ha en ansvarlig (kan fungere med en ansvarlig i hver landsdel for eksempel NordNorge, Trøndelag, Østlandet etc). Det er veldig moro og givende å arrangere en utstilling så hvis dette kan være noe for deg, vennligst ta kontakt med styret på epost post(att)american-akita.no merk «utstillingskomite».

 

 

 

Komite for MH-tester og aktiviteter

spøkelse1Vi søker etter medlemmer som har stor interesse innen spor/ettersøk, mental-beskrivelse, figurant erfaring etc.

Vi søker både medlemmer med noe erfaring og medlemmer uten erfaring som er villig til å lære og har evne til å engasjere seg.
Syntes du det høres spennende ut, interesserer det deg å være med å lære mer spesielt om mentalitet på hund generelt og om American Akita spesielt?
Da ønsker vi at du melder deg til denne komiteen!
Kan et figurant kurs være noe for deg, styret har bestemt at det vil dekke deler av et slik kurs for de deltagere som vil binde seg til å fungere for klubben.
Detaljer og mer informasjon kan de som er interessert få ved å henvende seg til Styret v/ Mirjam på epost post(att)american-akita.no merk emne med »mentaltest/aktivitet»

 

 

Medlemmer til Styret/ Valg 2015

WickedSunshine_UncleSam_Blank_800x1000-700x875

Valgkomiteen ser etter flere representanter til styret og valgkomiteen. Ta kontakt med Bente på mail ved interesse
bente.vedal(att)hotmail.no