Anders Vestergård Jensen

Anders Vestergård Jensen

Omplassering

Det er ikke alltid like lett å måtte omplassere hunden sin, men i visse situasjoner er det desverre nødvendig. Norsk American Akita Klubb ønsker derfor å kunne hjelpe til med anonnsering av din American Akita, MEN vi gjør oppmerksom på at klubben IKKE er part i en omplassering.

Tips til deg som skal omplassere:
Det er ditt ansvar a hunden får det godt i sitt nye hjem så bruk tid til å finne de rette eierene. Magefølelsen bør være 100%. Fortell de alt om hunden din både vaner og uvaner. Det er viktig at de nye eierene er forberedt, dette for å måtte unngå en ny omplassering.

Tips til deg som ønsker å adoptere en hund:
Be om grunnen til at hunden omplasseres, så slipper du potensielle overraskelser, som nevnt over er dette like viktig på denne siden av situasjonen. Sett av ekstra god tid til å bli kjent med hunden, omplassering kan være stressende så ta hensyn med å gi hunden ro den første tiden. Er viktig å huske på at det vil gå noen uker før både du å hunden er tilpasset det nye miljøet (4-6 uker). Meld deg gjerne inn i din lokale hundeklubb , ta kontakt med andre som har rasen for tips og råd! Har du tid ?

Anbefaler :
For begge parter vil klubben anbefale at det lages en kontrakt som regulerer forholdet. Man kan gjerne benytte Norsk Kennel Klubs avtaler både for kjøp/salg av hund. I noen tilfeller kan også avtalen om forvert være aktuell. Det er også meget viktig at skjemaet for eierskifte fylles ut hvis eierforholdet til hunden endres ved omplasseringen. Hvordan man går frem for å foreta eierskifte?
Les mer om dette på NKK side om eierskifte. Eierskifte

Ønsker du å annonsere på denne siden ta kontakt med styret.

Krav for omplassering:

  • Hunden som skal omplasseres må være registrert hos NKK
  • Oppdretter skal være informert så langt dette er mulig

TIL OMPLASSERING:

Navn :
Alder :
NKK regnr:
Pris :
Kontakt :

 


 American Akita til omplassering